Tés Gancang SARS-CoV-2 Influenza A & B Antigen

Pedaran pondok:

Ngaran Produk Tés Gancang SARS-CoV-2 / Influenza A & B Antigen
Dipaké Pikeun Uji antigen coronavirus novél 2019 anyar
Spésimén Nasopharyngeal Swab
Ngepak 25 tés / kotak, 1 tés / kotak
Suhu neundeun Suhu panyimpenan 2 ~ 30 ℃
Detéksi Waktos 10 menit
Modeu kerjasama anu rupa-rupa OEM / ODM

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Jenis conto: Swap Nasofaring
Sensitipitas tinggi & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
Beda antara Flu A & B sareng coronavirus ngan ukur dina hiji kasét tés ngabantosan ngawaskeun pandemi coronavirus global nalika usum influenza.
Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; skrining sateuacan neraskeun padamelan sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
Sadaya réagen anu diperyogikeun & teu kedah diperyogikeun;
Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
Spésifikasi: 25 tés / kotak, 1 tés / kotak
Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

Prosedur Tés :

awfasfxccs
fwafsf

Karakteristik Kinerja :

fxzcsacs

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami