File SARS-CoV-2 IgM IgG Antibody Test (Koloid Emas) file

Pedaran pondok:

Ngaran Produk Tés Antibodi SARS-CoV-2 IgM IgG (Koloid Emas)
Dipaké Pikeun Tes Antibodi coronavirus novél anyar 2019
Spésimén Getih / Sérum / Plasma
Ngepak 25 tés / kotak, 1 tés / kotak
Suhu neundeun Suhu panyimpenan 2 ~ 30 ℃
Detéksi Waktos 10-15 menit
Modeu kerjasama anu rupa-rupa OEM / ODM

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Hasil dina 10 ~ 15mins
Jenis sampel: Sakabeh getih / Sérum / Plasma
Toko di 2 ℃ -30 ℃, Transportasi Gampang
Deteksi sakaligus tina antibodi IgG sareng IgG kukituna ngirangan résiko tina lasut deteksi
Henteu diperyogikeun perlengkapan, cocog pikeun disaring di tempat

Prosedur Tés :

xcwfwfas
geqggafgas
yhjthweds

Karakteristik Kinerja :

dvrtgwgasf

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami