• COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex)

    COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex)

    JOINSTATR COVID-19 ANTIGEN RAPID TEST gaduh kualifikasi ékspor lengkep; non-invasif; ciduh (oropharyngeal), sputum sareng tai tiasa didétéksi, diagnosis mimiti nguatkeun pikiran anjeun
    ● Inovasi internasional, deteksi langsung protéin patogén S, henteu kapangaruhan ku mutasi virus, sensitipitas tinggi & spésifisitas, sareng tiasa dianggo pikeun pamariksaan mimiti;
    ● Sampling anu merenah sareng non-invasif. Jenis spésimen: ciduh orofaring / sputum / tai, anu tiasa dianggo pikeun pamariksaan diri nalika karantina, sareng saringan sateuacan diteruskeun damel sareng sakola; Pangujian anu teu invasif cocog pisan pikeun monitoring kontinyu barudak sareng sepuh;
    ● Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
    ● Henteu diperyogikeun perlengkapan, deteksi gancang, hasilna sayogi dina 10-15 menit;
    ● Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    ● Spésifikasi: 1 tés / kotak atanapi 25 tés / kotak;
    ● Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

  • COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold) – Nasopharyngeal Swab

    COVID-19 Antigen Rapid Test (Koloid Emas) - Nasopharyngeal Swab

    Jenis conto: Swap Nasofaring
    Sensitipitas tinggi & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
    Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; nyaring sateuacan diteruskeun damel sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
    Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
    Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
    Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    Spésifikasi: 1 tés / kotak atanapi 25 tés / kotak ;
    Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

  • COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold) – Anterior Nasal Swab

    COVID-19 Antigen Rapid Test (Koloid Emas) - Anterior Nasal Swab

    Jinis conto: Anterior Nasal Swab
    Sensitipitas tinggi & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
    Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; nyaring sateuacan diteruskeun damel sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
    Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
    Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
    Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    Spésifikasi: 1 tés / kotak atanapi 25 tés / kotak ;
    Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

  • SARS-CoV-2 Influenza A&B Antigen Rapid Test

    Tés Gancang SARS-CoV-2 Influenza A & B Antigen

    Fitur:
    ● Jinis conto: Nasopharyngeal Swab
    ● sensitipitas tinggi na spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
    ● Béda antara Flu A & B sareng coronavirus ngan ukur dina hiji kasét tés bantosan monitor pandemi coronavirus global nalika usum influenza.
    ● Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; nyaring sateuacan diteruskeun damel sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
    ● Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
    ● Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    ● Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
    ● Suhu panyimpenan: 2-30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    ● Spésifikasi: 25 tés / kotak;
    ● Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

  • COVID-19 Antigen Schnelltest (Kolloidales Gold)- Probenmaterial vorderer Nasenabstrich

    COVID-19 Antigen Schnelltest (Kolloidales Gold) - Probenmaterial vorderer Nasenabstrich

    ● Tipe Sampel: Anterior Nasal Swab, Noninvasive and Painless Sampling;
    ● Gampang dioperasikeun, cocog pikeun kulawarga sareng tés nyalira COVID-19;
    ● Tés nyalira, ngawaskeun diri nyalira ngeunaan status kasihatan, deteksi awal, isolasi awal, pangobatan mimiti;
    ● sensitipitas tinggi, ngabentuk garis pertahanan kahiji tina screening COVID-19, ngirangan tekanan lembaga médis;
    ● Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; nyaring sateuacan diteruskeun damel sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
    ● Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    ● Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 15 menit;
    ● Suhu panyimpenan: 2-30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    ● Spésifikasi: 5 tés / kotak, 1 tés / kotak;

  • COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold) – Posterior Oropharyngeal Saliva

    COVID-19 Antigen Rapid Test (Koloid Emas) - Posterior Ciduh Orofaring

    Jenis sampel: Ciduh Orofaring posterior
    Sensitipitas tinggi & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
    Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; nyaring sateuacan diteruskeun damel sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
    Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
    Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
    Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    Spésifikasi: 1 tés / kotak atanapi 25 tés / kotak ;
    Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

  • SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test (Fluorescence Dry Quantitative Immunoassay)

    SARS-CoV-2 Nétralisasi Tés Cepet Antibodi (Fluoresensi Garing Kuantitatif Immunoassay)

    Fitur
    ● Instrument applicated: Jet-iStar 800 Analyzer / FIC-Q100 Analyzer atanapi Jet-iStar 800Plus Analyzer;
    ● Tipe sampel: Getih sakabeh (Getih getih atanapi getih ramo), sérum atanapi plasma;
    ● Kuantitatif, Dibaca langsung babandingan penghambat;
    ● Akurasi: Laju pamulihan antara 85.0% sareng 115.0% ;
    ● Tiasa dianggo pikeun évaluasi bantu épéksi vaksin; Ngabantosan dina panilitian epidemiologis;
    ● Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    ● Prosedur hemat waktos, waktos TAT: 10 menit ;
    ● Suhu panyimpenan: 2-30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    ● Spésifikasi: 25 tés / kotak; buffer prefilled nyaéta opsional

  • SARS-CoV-2 Neutralizing Antibody Rapid Test (Colloidal Gold)

    SARS-CoV-2 Nétralisir Tés Antibodi Rapid (Koloid Emas)

    Fitur
    ● Jenis sampel: sakabeh getih, sérum atanapi plasma
    ● sensitipitas tinggi & spésifisitas.
    ● Tiasa dianggo pikeun évaluasi bantu épéksi vaksin; Ngabantosan dina panilitian epidemiologis;
    ● Semi-kuantitatif
    ● Metode Hiji- Léngkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
    ● Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
    ● Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
    ● Suhu panyimpenan: 2-30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
    ● spésifikasi: 25 tés / kotak ;
    ● Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

  • SARS-CoV-2 IgM IgG Antibody Test(Colloidal Gold) files

    File SARS-CoV-2 IgM IgG Antibody Test (Koloid Emas) file

    Panjelasan Produk:
    ● Hasil dina 10 ~ 15mins
    ● Jenis sampel: Sakabeh getih / Sérum / Plasma
    ● Simpen jam 2 ℃ -30 ℃, Transportasi Gampang
    ● Deteksi sakaligus tina antibodi IgG sareng IgG kukituna ngirangan résiko tina lasut deteksi
    ● Teu aya alat-alat anu diperyogikeun, cocog pikeun disaring di tempat