01. COVID-19 Antigen Schnelltest (Colloidal Gold) dikembangkeun ku Joinstar Biomedical Technology parantos kéngingkeun verifikasi kinerja ti lembaga Paul Ehrlich. Babarengan sareng Abbott, Roche, SD, BD, Siemens LumiraDX, sareng perusahaan-perusahaan anu terkenal sacara internasional, Joinstar Biomedical Technology janten salah sahiji ti saeutik pabrik antigen anu disatujuan ku PEI dina angkatan kahiji sacara global.

nongsuotu

"Paul-ehrlich-institut" (PEI) ngagambarkeun lembaga féderal Jérman ngeunaan vaksin sareng Biomedisin, jawab lembaga panilitian ubar sareng agénsi pangaturan. PEI ogé otoritas féderal senior ngalaporkeun ka Kamentrian Kaséhatan Federal, pusat kerjasama pikeun jaminan kualitas produk getih WHO sareng alat diagnostik vitro. Éta dingaranan diréktur pangadegna, imunologis sareng pemenang Nobel, Paul Ehrlich.

02. Ngeunaan tés antigen gancang
Naha urang butuh tés antigen gancang?
Antigen ngarujuk kana zat anu tiasa ngahasilkeun antibodi, nyaéta zat naon waé anu tiasa nyababkeun réspon imunitas. Pangujian antigen tiasa dianggo dina tahap awal panyakit (saatos timbulna gejala dina waktos 1-5 dinten atanapi bahkan dina waktos inkubasi) kanggo kéngingkeun hasil anu positip. Metodeu pendetéksi antigén langkung cocog pikeun panyelidikan sénsitip waktos tina kasus anu disangka tina inféksi coronavirus ageung sareng épéktip pisan pikeun daérah anu ngagaduhan panyakit pekat. Numutkeun kana kaayaan parah sareng rumit, WHO, FIND sareng seueur organisasi internasional sanés anu ngamajukeun deteksi Antigen salaku padika anu épéktip.
Kaasup Inggris, Perancis, Slowakia, Slovenia, Georgia, sareng seueur nagara anu sanés parantos mimiti ngagaleuh sareng ngalaksanakeun Antigen Rapid Test di daérah ngumpulkeun penduduk anu ageung.
COVID-19 Antigen Rapid Test (Emas Koloidal)

sd

03.
COVID-19 Antigen Rapid Test (Emas Koloidal)
swab nasofaring salaku conto
Sensitipitas tinggi & spésifisitas

dasd

Mangsa jandéla anu pondok, ngadeteksi panyakit dina tahap awal sareng jaman inkubasi, gunana pikeun saringan awal. Diagnosis anu langkung lami nyandak pangobatan anu langkung saé.
Lumaku pikeun sababaraha skenario: lembaga anu ditunjuk (sapertos rumah sakit); neraskeun padamelan sareng sakola, ngawaskeun kontinyu kaayaan koronér anyar, jst;
Metoda hiji-léngkah, gampang dioperasikeun, ngirangan deteksi lasut sareng deteksi kasalahan disababkeun ku kasalahan operasi;
Nyayogikeun saperangkat réagen sareng bahan habis anu diperyogikeun pikeun uji coba; henteu diperyogikeun perlengkapan;
Operasi gancang, hasilna 10-15 menit;
Suhu neundeun: 2 ~ 30 ℃, henteu kedah pikeun transportasi ranté tiis;
Spésifikasi opsional: 25 porsi / kotak, 1 porsi / kotak;
Modeu kerjasama sababaraha, nampi OEM / ODM

04. Kualifikasi anu diperyogikeun:
Sértipikasi CE, daptar bodas ékspor Kamentrian Dagang

b1
b2
b3
b4

Didaptarkeun dina database solusi uji coba solusi coronavirus EU, didaptarkeun ku WHO-FIND Innovation Foundation, sareng ngalirkeun pamariksaan PEI Jérman,

j1
j2
j3

Sértipikat pendaptaran Jérman sareng Italia

dali1
dali2

Pos waktos: Mar-12-2021