COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex)

Pedaran pondok:

Ngaran Produk COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex)
Dipaké Pikeun Uji antigen coronavirus novél 2019 anyar
Spésimén Ciduh orofaring / sputum / tai
Ngepak 25 tés / kotak, 1 tés / kotak
Suhu neundeun 2 ~ 30 ℃
Detéksi Waktos 10-15 menit
Modeu kerjasama anu rupa-rupa OEM / ODM

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

JOINSTATR COVID-19 ANTIGEN RAPID TEST gaduh kualifikasi ékspor lengkep; non-invasif; ciduh (oropharyngeal), sputum sareng tai tiasa didétéksi, diagnosis mimiti nguatkeun pikiran anjeun
Inovasi internasional, deteksi langsung protéin patogén S, henteu kapangaruhan ku mutasi virus, sensitipitas tinggi & spésifisitas, sareng tiasa dianggo pikeun panyaringan dini;
Sampling anu merenah sareng non-invasif. Jenis spésimen: ciduh orofaring / sputum / tai, anu tiasa dianggo pikeun pamariksaan diri nalika karantina, sareng saringan sateuacan diteruskeun damel sareng sakola; Pangujian anu teu invasif cocog pisan pikeun monitoring kontinyu barudak sareng sepuh;
Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
Henteu diperyogikeun perlengkapan, deteksi gancang, hasilna sayogi dina 10-15 menit;
Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
Spésifikasi: 25 tés / kotak, 1 tés / kotak;
Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

Prosedur Tés :

wdafas
htree
wrgewfs

Karakteristik Kinerja :

fgafwqfsa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami