COVID-19 Antigen Rapid Test (Emas koloid)

Pedaran pondok:

Ngaran Produk COVID-19 Antigen Rapid Test (Emas Koloidal)
Dipaké Pikeun Uji antigen coronavirus novél 2019 anyar
Spésimén Ciduh oropharyngeal / Anterior Nasal Swab & Oropharyngeal swab
Ngepak 25 tés / kotak, 1 tés / kotak
Suhu neundeun Suhu panyimpenan 2 ~ 30 ℃
Detéksi Waktos 10-15 menit
Modeu kerjasama anu rupa-rupa OEM / ODM

Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

COVID-19 ANTIGEN RAPID TEST (Koloid Emas)
P / N: FGCOVG300 (Tipe conto: Nasopharyngeal Swab)
Jenis conto: Swap Nasofaring
Sensitipitas tinggi & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; skrining sateuacan neraskeun padamelan sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 10 menit;
Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
Spésifikasi: 25 tés / kotak, 1 tés / kotak;
Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

COVID-19 ANTIGEN RAPID TEST (Koloid Emas)
P / N: FGCOVG1300 (Tipe conto: Anterior Nasal Swab)
P / N: FGCOVG1600 (Tipe conto: Swab Orofaring)
Jinis conto: Anterior Nasal Swab & Oropharyngeal swab
Henteu invasi, kempelan sampel henteu aya rasa nyeri
Sensitipitas tinggi & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang;
Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; skrining sateuacan neraskeun padamelan sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, jst.
Metoda salengkah, gampang dioperasikeun, ngirangan pameunteu lasut atanapi palsu disababkeun ku kasalahan operator;
Sadaya réagen anu diperyogikeun & Teu kedah diperyogikeun;
Prosedur hemat waktos, hasilna sayogi dina 15 menit;
Suhu panyimpenan: 2 ~ 30 ℃. Henteu peryogi transportasi ranté tiis;
Spésifikasi: 25 tés / kotak, 1 tés / kotak;
Modeu kerjasama anu rupa-rupa: OEM / ODM katampi.

Prosedur Tés :

dqw
hydf
fqgr
ykutv

Karakteristik Kinerja :

fwafafs

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami