JOINSTAR Téknologi Biomédis CO., LTD.

Alamat

No.519 Xingguo Rd. Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Teknologi Yuhang, Hangzhou, Zhejiang, Prchina

Telepon

(+86) -139 5716 7265
(+86) -571-8902 8228

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Sabtu, 
Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami