Joinstar Biomédical Technology Co., Ltd.

Didirikeun dina Désémber 2010, kalayan total investasi 43 juta USD, luas konstruksi 45929 méter pasagi sareng modal anu didaptarkeun 12 juta USD, Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi biomédis anu museur kana produk diagnostik vitro médis. Joinstar parantos ngadegkeun hubungan strategis sareng Morgan Stanley, Kalebet workstation postdoctoral propinsi Zhejiang, chip-phase chip Institute, sareng platform pengawasan terpusat propinsi Zhejiang pikeun Impor & Ékspor produk biologis khusus. Perusahaan ayeuna gaduh saperangkat lengkep R & D, alat produksi sareng bengkel pemurnian kanggo instrumen diagnostik in vitro / réagen / bahan baku pikeun POCT, biokimia, imunitas sareng diagnosis molekular, kalayan kapasitas produksi taunan 20 juta kit diagnostik per shift, pangkalan produksi réagen 8668 méter pasagi IVD sareng platform ékspérimén umum 1700 méter pasagi. Aya 435 pagawé, nyatakeun 60% gelar sarjana atanapi saluhureuna, kalebet ampir 80 dokter, master sareng gelar senior. 73 patén-patén parantos dilamar atanapi diidinan, kalebet 30 patén penemuan sareng 12 patén internasional. Parantos kéngingkeun 45 sertipikat pendaptaran produk alat médis NMPA, sertipikat 29 CE, sareng langkung ti 40 produk dina panilitian sareng pendaptaran. Produkna dijual di langkung ti 50 nagara anu jumlahna dunya sareng 30 propinsi, kotamadya sareng daérah otonom di Cina. Éta parantos ngadegkeun saluran pamasaran anu kawilang sampurna kalayan ampir 7000 palanggan

Rakan urang

JOINSTAR & Axis Shield

Upacara panandatanganan

Pidéo