Seri Produk

SARS-CoV-2 IgM IgG Antibody Test(Colloidal Gold) files

Tés Antibodi SARS-CoV-2 IgM IgG (Emas Koloid ...

Pedaran produk : Hasil dina 10 ~ 15mins Tipe sampel: Seluruh getih / Sérum / Toko Plasma jam 2 ℃ -30 ℃, Transportasi Gampang Deteksi sakaligus tina IgG sareng antibodi IgG kukituna ngaminimalkeun résiko sono ku deteksi Henteu aya alat anu diperyogikeun, cocog pikeun panyaringan di tempat Prosedur Tés: Karakteristik Kinerja :

Jelajah
SARS-CoV-2 Influenza A&B Antigen Rapid Test

Tés Gancang SARS-CoV-2 Influenza A & B Antigen

Pedaran produk : Tipe conto: Nasopharyngeal Swab High sensitipitas & spésifisitas. Tiasa dianggo saringan awal. Mempermudah kaputusan perlakuan sabar gancang; Beda antara Flu A & B sareng coronavirus ngan ukur dina hiji kasét tés ngabantosan ngawaskeun pandemi coronavirus global nalika usum influenza. Cocog pikeun sababaraha skenario: uji lembaga médis; skrining sateuacan neraskeun padamelan sareng sakola, ngawaskeun kontinyu, sareng sajabana Metode salengkah, gampang dioperasikeun, diréduksi ...

Jelajah
COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex)

COVID-19 Antigen Rapid Test (Latex)

Pedaran produk : JOINSTATR COVID-19 ANTIGEN RAPID TEST gaduh kualifikasi ékspor lengkep; non-invasif; ciduh (oropharyngeal), sputum sareng tai tiasa dideteksi, diagnosis mimiti ngamajukeun pikiran anjeun Internasional inovatif, deteksi langsung protéin patogén S, henteu kapangaruhan ku mutasi virus, sensitipitas tinggi & spésifisitas, sareng tiasa dianggo pikeun panyaringan mimiti; Sampling anu merenah sareng non-invasif. Jinis spésimen: ciduh orofaring / sputum / tai, anu tiasa dianggo pikeun bumi ...

Jelajah
COVID-19 Antigen Rapid Test (colloidal Gold)

COVID-19 Antigen Rapid Test (Emas koloid)

Nami Produk COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold) Dipaké Pikeun 2019 novél coronavirus Antigen test Spésimen ciduh Oropharyngeal / Anterior Nasal Swab & Oropharyngeal swab Packing 25 tés / box, 1 test / box Storage suhu Panyimpenan suhu 2 ~ 30 ℃ Detection Time 10-15 menit Modeu kerjasama anu sanés OEM / ODM Pedaran produk : COVID-19 UJI RAPID ANTIGEN (Koloid Emas) P / N: FGCOVG300 (Tipe conto: Nasopharyngeal Swab) Tipe sampel: Nasopharyngeal Swab High sensit ...

Jelajah

Tentang Kami

Didirikeun dina Désémber 2010, kalayan total investasi 43 juta USD, luas konstruksi 45929 méter pasagi sareng modal anu didaptarkeun 12 juta USD, Joinstar Biomedical Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi biomédis anu museur kana produk diagnostik vitro médis…

Warta